Euronest în direct cu românii din Diaspora

Vineri, 04 Mai, începând cu ora 12.00, vom fi în direct cu românii din Diaspora pentru  a discuta despre proiectul de finanțare – ReConnect DIASPORA.

Evenimentul este transmis pe youtube – AICI  și pe FaceBook – AICI

 

Pregătiți-vă întrebări, formulați nelămuriri, invitați și pe alții să participe la dezbaterea live. Interlocutorul dumneavoastră este  Marius Sorin DANGĂ, Director Adjunct în cadrul Asociației de Dezvoltare Intracomunitară EURONEST, organizația care derulează proiectul. El va vorbi despre procedura de înscriere în proiect, despre criteriile de eligibilitate și despre modul de întocmire a dosarului, despre etapele ulterioare ale proiectului și despre modul de alocare a finanțării.

Fie că sunteți deja înscriși în proiect sau abia acum aflați despre el, puteți să vă clarificați nelămuriri și să prindeți ultima sută de metri de înscriere în proiect. Termenul limită de depunere a dosarelor este 18 Mai și sperăm ca live-urile noastre să vă fie de folos.

Dacă aveți deja întrebări sau propuneri de  subiecte de dicutat vă rugăm să le transmiteti ca și comment la această postare.